Q-Thuis is een samenwerking tussen Quivive en Stichting Weer Thuis
Quivive is de ontwikkelaar van het programma. Stichting Weer Thuis begeleidt u bij de aanschaf en installatie en verzorgt de helpdesk.

Door onze afzonderlijke kennis, ervaring en capaciteiten te bundelen, is Q-Thuis een innovatief maar degelijk product, waarmee wij willen bijdragen aan het comfort, leefgemak en veiligheid van de gebruiker.

Voor meer informatie : www.quivive.info

Zorgsaam Apeldoorn Weer Thuis Wilma van Hal samenwerkingspartners

x
Kruisvereniging Zorgsaam uit Apeldoorn helpt u om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen met behulp van diverse hulpmiddelen en diensten, zoals particuliere huishoudelijke hulp en tuinonderhoud. Ook voor de uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen kunt u in de Zorgsaam Winkel aan de Regentesselaan 2 in Apeldoorn terecht.

Meer informatie? Kijk op www.zorgsaam.nl

Servicepunt Thuiswonen kan ook in uw gemeente een vraagbaak zijn voor alle mogelijke vragen rondom langer thuiswonen. Servicepunt Thuiswonen bemiddelt bij diverse diensten van notarispraktijk tot kapper thuis.

Kijk voor meer informatie op :

http://www.servicepunt-thuiswonen.nl

Op Onbeperkt leven worden bedrijven en mensen met een beperking samengebracht. Als pashouder van de Onbeperkt leven Pas heeft u (en uw gezin) toegang tot honderden producten en diensten die uw leven minder beperkt maken. Als pashouder maakt u gebruik van unieke en exclusieve kortingen en ander voordeel. Dit alles onder het motto: “haal alles eruit!”

Voor meer info kijk op : www.onbeperktleven.nl

AutoMobiel wordt door ServicepuntThuiswonen mogelijk gemaakt. Met AutoMobiel rijdt u voor 0,30 cent per kilometer met een privéchauffeur voor bezoekjes, boodschappen doen of doktersbezoek.

Vraag of uw gemeente mee wil doen in deze dienstverlening!

Voor meer informatie :  http://www.servicepunt-automobiel.nl

Weer Thuis Wilma van Hal Joy 2 Move verhuizingen

Joy2move Verhuizingen is een jong en dynamisch maar zeer ervaren verhuisbedrijf. Zowel eigenaar Ad van Oosten als de medewerkers van Joy2move hebben jarenlange ervaring met het vakkundig verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij uw verhuizing tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Voor meer informatie : http://www.joy2move.nl