Gemak, comfort en veiligheid.

De innovatieve waarschuwingsapp van Q-Thuis: veilig en comfortabel.

Met de Google Home techniek als basis, is een nieuwe toepassing ontwikkeld op het gebied van gemak, comfort en veiligheid. We hebben deze toepassing de naam “Q-thuis” gegeven. Met dit unieke spraak-gestuurde systeem haalt u niet alleen gemak en amusement in huis ; hij geeft u ook het veilige gevoel dat u niet alleen bent als er onverhoopt iets mocht gebeuren.

Ervaar het gemak van de Google Home in combinatie met de extra functies van Q-thuis. Zo kunt u een gezellig restaurant in de buurt vinden… uw favoriete muziek aanzetten….het laatste nieuws luisteren, maar dus ook hulp inroepen als dat nodig mocht zijn.

Een unieke combinatie van mogelijkheden die allemaal binnen uw bereik liggen door simpelweg een commando te geven met uw stem.

Voor meer informatie zie : www.q-thuis.nl

Persoonlijke beveiliging

Wat Q-thuis uniek maakt, is dat u met uw stem uw mantelzorger of kinderen kunt inseinen als er iets misgaat. Dus mocht u onverhoopt vallen in huis, dan hoeft u alleen maar te zeggen dat u hulp nodig heeft en er gaat automatisch een bericht naar één of meerdere door u opgegeven contactpersonen.

Verder kunt u door elke dag even contact te leggen met Q-Thuis, laten weten dat alles goed met u gaat. Laat u niets van u horen, dan gaat er automatisch een melding naar uw contactpersonen, zodat zij even poolshoogte kunnen nemen.   Op deze manier wordt gezorgd dat ook wanneer u niet in staat bent om zelf om hulp te roepen, iemand gewaarschuwd wordt dat er mogelijk iets aan de hand is.  Voor veel mensen is dat een pak van hun hart. Zelfstandig blijven, maar toch de veilige gedachte dat er hulp komt als er iets met u mocht gebeuren.

Q-thuis is een geheel nieuwe oplossing die zijn werk doet alleen wanneer u dat wilt en met iets dat u altijd bij zich heeft, n.l. uw stem.

Het Systeem en de Functionaliteit

Q-thuis maakt gebruik van de Google Home. Er is keuze uit twee soorten speakers ; de Google home en de Google home mini. Ze hebben dezelfde functionaliteit, maar zijn qua uiterlijk, mogelijkheden en geluid verschillend.
Met een bereik van 7 meter dekt hij in de meeste gevallen al een groot deel van de woning af. Door meerdere speakers te combineren, kunt u uw hele woning afdekken zodat u overal bereik heeft. In een gelijkvloerse situatie is het dan meestal afdoende om 3 speakers ( groot of klein ) te plaatsen. Voor een tweekamerappartement zullen twee speakers in veel gevallen al toereikend zijn.

Q-thuis zal in de loop der tijd worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welke hiervan u wilt gaan  gebruiken.

Om Q-thuis te kunnen gebruiken heeft u een smartphone of een tablet nodig waarop u de besturingsapp kunt downloaden. Tevens moet u beschikken over een goede wifi verbinding.

Installatie & kosten

U kunt de Google Home speaker(s) zelf aanschaffen, maar als u dit liever heeft, kan Weer Thuis de levering en installatie ook voor u verzorgen. Neemt u contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De installatie van Q-Thuis is uitstekend zelf te doen, maar als u dit toch te lastig vindt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. U krijgt dan meteen een heldere uitleg over de werking van het systeem en wat het allemaal voor u kan betekenen. Neem contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Om een abonnement te nemen op Q-thuis verwijzen wij u graag naar http://www.q-thuis.nl